زیرا شرکت برنامه نویسی رادنت در همان ابتدا به شما مشاوره خواهد داد که آیا تولید و توسعه این نرم افزار صحیح است ؟ آیا زمان بازگشت سرمایه آن معقول است؟ چه مسیر پیش روی می باشد و چه نوسان بودجه در نظر گرفته شده چقدر است
رضا خلیلی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس از نیاز به متوسط 40 درصد فیبر کشی جدید برای اتصال منازل و ساختمانها به شبکه دسترسی فیبرنوری مخابرات (تانوما) خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر شبکه موجود فیبر نوری در سراسر کشور، به متوسط 40 درصد کار اجرایی جدید نیاز است تا ساختمانها طبق برنامه فاز نخست به شبکه دسترسی فیبر نوری شرکت مخابرات ایران متصل شوند.
مدیر امور شبکه و مجری توسعه شبکه شرکت مخابرات ایران خاطر نشان کرد: در فاز نخست ظرفیتسازی برای یک میلیون پورت فیبر نوری در تمامی استانها با تمرکز بیشتر روی 8 شهر تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه و کرج در حال انجام است.
به گفته وی، علاوه بر زیرساختهای موجود، در برخی مناطق 20 درصد، در برخی مناطق 60 درصد و گاهی تا 80 درصد کار اجرایی جدید مورد نیاز است.
وی در پاسخ به این سوال که بستر فیبر نوری تا چه مرحلهای موجود است و از چه مرحلهای به بعد جدید اجرا می شود، گفت: در حال حاضر بسترهای فیبر شامل داکت، کانال و فیبر تا نقاط توزیع وجود دارد و پس از آن نقاط، بخش دراپ کیبلها (DROP CABLE) جدید اجرا میشود.
خلیلی توضیح داد: کابل دراپ، کابلی است که برای کابل کشی فیبر به منزل در داخل (و خارج) ساختمان مصرف می شود.
مدیر امور شبکه و مجری توسعه شبکه شرکت مخابرات ایران افزود: بنابراین از نقاط توزیع به سمت ساختمانها و منازل و کابینتهای نوری به بعد به صورت جدید ایجاد می شود اجرا میشود که بخشی هوایی و بخشی زیر زمین خواهد بود.
انتهای پیام/م
96/03/15 :: 14:54