Why Radnet?

Radnet programming company will advise you and give you suggestions at the very beginning if the production and development of this software is correct or not, Is the time of investment returning reasonable or not? What is the path ahead and how much budget is considered to be.

CONTACT INFO
  • Address: No 656, Golha building, Sattarkhan street, Tehran
  • Phone: +98(21)22309483 - +98(21)77379603
  • Email: Info [at] radnetco.com
  • radnet
    WELCOME TO RADNET
    SampleText, SampleText, SampleText, SampleText, SampleText
  • radnet
    Software Design and developing
    SampleText, SampleText, SampleText, SampleText, SampleText

فیس بوک و گوگل قربانی کلاهبرداری 100 میلیون دلاری شدند

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از ورج، این فرد که خود را نماینده یک شرکت تایوانی فعال در حوزه الکترونیک جا زده بود، توانست با هوشمندی دو شرکت بزرگ فناوری آمریکا را فریب دهد و بیش از صدمیلیون دلار از آنها اخاذی کند.

فیس بوک و گوگل خود این خبر را تایید کرده اند. این مرد 48 ساله که Evaldas Rimasauskas نام دارد با جعل آدرس، فاکتور و آدرس های تماس شرکت تایوانی مدیران فیس بوک و گوگل را مجاب کرد که برای خرید تجهیزات الکترونیک صد میلیون دلار پرداخت کنند.

پول های یاد شده به چند حساب بانکی در لتونی، قبرس، هنگ کنگ، اسلوونی، مجارستان و لیتوانی واریز شده است. هویت دو شرکت فیس بوک و گوگل که قربانی این کلاهبرداری شده اند تا دیروز فاش نشده بود. شرکت های یاد شده از بازپس گیری پول های هزینه شده خبر داده اند، اما مشخص نیست برای این کار چقدر هزینه کرده اند.

انتهای پیام/آ
96/02/10 :: 09:48