چرا رادنت؟

زیرا شرکت برنامه نویسی رادنت در همان ابتدا به شما مشاوره خواهد داد که آیا تولید و توسعه این نرم افزار صحیح است ؟ آیا زمان بازگشت سرمایه آن معقول است؟ چه مسیر پیش روی می باشد و چه نوسان بودجه در نظر گرفته شده چقدر است

اطلاعات تماس
  • آدرس: تهران، خیابان ستارخان، ساختمان گلها، پلاک 656
  • تلفن: +98(21)22309483 - +98(21)77379603
  • ایمیل: Info [at] radnetco.com
  • radnet
    به رادنت خوش آمدید
    آیا میدانید اگر در هر شغلی از فناوری اطلاعات استفاده شود میزان درآمد افزایش می یابد؟
  • radnet
    طراحی و تولید نرم افزار
    تولید و توسعه سامانه ها با بهم پیوستن چند تکنولوژی همراه با راهکارهای نوین امنیتی

سونی تولید صفحه‌های پخش موسیقی را مجددا آغاز می‌کند

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس به نقل از پی سی مگ، صفحه‌های یاد شده در ژاپن تابدان حد محبوب هستند که سونی تولید مجدد آنها را دارای صرفه اقتصادی تشخیص داده و لذا قصد دارد مجددا این کار را آغاز کند.

سونی می گوید یکی از کارخانه های خود در نزدیکی توکیو را به تولید صفحه های vinyl اختصاص خواهد داد. تولید صفحه های یادشده از مارس سال 2018 آغاز می شود. نصب تجهیزات مورد نیاز برای این کار مدتی است آغاز شده و سونی حتی در حال تجهیز استودیویی در توکیو به همین منظور است.

صفحات مستر یا مادر پس از ضبط در استودیوی یاد شده برای تولید انبوه به کارخانه سونی در حومه توکیو ارسال می شوند. قرار است در ابتدا برخی قطعات موسیقی قدیمی ژاپنی بر روی صفحات یاد شده ضبط شوند، اما در ادامه قطعات موسیقی جدیدتر هم بر روی صفحات مذکور جذب خواهند شد.

سونی برای بهبود کیفیت تولید و ضبط این صفحات به دنبال استخدام مهندسان متخصص بازنشسته هم هست. در حال حاضر تنها یک شرکت تولید صفحات قدیمی در ژاپن فعال است که پاسخگوی نیازها در این کشور نیست. سال گذشته نزدیک به 800 هزار صفحه vinyl در ژاپن به فروش رفت که نسبت به سال 2010 هشت برابر شده است.

صفحات vinyl در انگلیس و آمریکا هم محبوب شده اند و درآمد حاصل از فروش این صفحات در آمریکا در سال 2015 با افزایش 32 درصدی به 416 میلیون دلار رسید.

انتهای پیام/آ
96/04/10 :: 10:32