چرا رادنت؟

زیرا شرکت برنامه نویسی رادنت در همان ابتدا به شما مشاوره خواهد داد که آیا تولید و توسعه این نرم افزار صحیح است ؟ آیا زمان بازگشت سرمایه آن معقول است؟ چه مسیر پیش روی می باشد و چه نوسان بودجه در نظر گرفته شده چقدر است

اطلاعات تماس
  • آدرس: تهران، خیابان ستارخان، ساختمان گلها، پلاک 656
  • تلفن: +98(21)22309483 - +98(21)77379603
  • ایمیل: Info [at] radnetco.com
  • radnet
    به رادنت خوش آمدید
    آیا میدانید اگر در هر شغلی از فناوری اطلاعات استفاده شود میزان درآمد افزایش می یابد؟
  • radnet
    طراحی و تولید نرم افزار
    تولید و توسعه سامانه ها با بهم پیوستن چند تکنولوژی همراه با راهکارهای نوین امنیتی

اسنپ ۹۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری خارجی جذب کرد/ تپسی ۱۵ هزار راننده دارد

مرتضی براری در همایش مدیران وزارت ارتباطات با اشاره به اقدامات دولت یازدهم برای توسعه ICT در کشور گفت: تاکنون حدود 20 هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایه‌گذاری شده است و تنها یک اپراتور موبایل 950 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون استان‌های وزیر ارتباطات گفت: در این دولت 25 هزار روستا به اینترنت پر سرعت مجهز شدند و تا پایان دولت نیز 11 هزار روستای باقیمانده به این امکان تجهیز می‌شوند.

وی اظهارداشت: اپلیکیشن درخواست تاکسی اسنپ 90 میلیارد تومان سرمایه از کشورهای آلمان و آفریقای جنوبی جذب کرده است. همچنین اپلیکیشن درخواست خودروی تپسی طی 9 ماه از 3 نفر کارمند به 95 نفر نیروی دانشگاهی و 15 هزار راننده رسیده است.

براری گفت: ایران رتبه 5 گردشگری طبیعی در جهان را دارد و با استفاده از ICT می‌توان رتبه 97 ایران در اقتصاد گردشگری را به سرعت ارتقاء داد.

انتهای پیام/
96/01/29 :: 13:34